© 2013 Philip IMG_9713_e

sjukt varmt!

De är sjukt varmt här nere och idag har det varit och upp mot +30!! men framför allt så är de så varmt och fuktigt i luften, riktigt utomlands värme!

Så tog mig en tur nercabbat och vinddraget i 100km/h var knappt svalkande! så med andra ord nästan för varmt för köra nercabbat faktiskt, ACn får typ jobba ihjäl sig… bäst är nästan köra med taket på fönstren nere med Acn på.. men då tappar man hela känslan så givietvis taket av och ACn av! jaja vilket i-landsproblem hehe

Känns inte så kul att åka hem imorrn igen, jag veeet de lät väldigt fel säga så men visst har semester igen.. aka semester part2! men vädret hemma är ju långt ifrån sommar… men för att inte lova allt för mycket nu så ser de ut som värmen kommer upp runt onsdag nästa vecka och bli stålande sol på +25 och princip vindstilla… skulle inte förvåna mig de stämmer då yran har alltid sån jävla tur! men ni kan ju gissa vart jag ligger och gassar då?! massa wake hoppas jag kunna göra annars känns de som jag får stå ut för kunna åka lite lätt om inte annat hehe… skulle vädret inte bli bättre så skiter jag i om det är yran och stråket, jag tar lätt båten och drar ner hit för få lite sommar!

tidig morgon si då där kl 03 och tempen är redan +16!!
IMG_9731_e

kommer ut till stekande sol..
IMG_9713_e

börja lätt dagen med brunch i solen på donken..
IMG_9727_e

Mot Haga slott!
IMG_9725_e

IMG_9726_e

här skulle man ha bott…
IMG_9712_e

Kommentera