© 2013 Philip IMG_9324_e

Pre-Wakeboarding…

Så typiskt mig att åka på super förkylning när jag väl kom hem och är ledig… började typ med ligga i två dagar med feber och ingen ork alls, trodde aldrig jag skulle orka upp och gå på Carls studentmottagning, men gav mig inte så käkade massa alvedon och treo så jag orkade mig dit tillslut! och kvällen där var super trevlig! Jag tog det väldigt lugnt med spriten mm, men höll ut så jag kunde vara med till slutet iaf innan jag åkte hem och sov bort den sista febern! För idag har jag varit super pigg, bara super snorig osv… sen att det blev bra väder gjorde nog en extra kick! Tog fram båten från gården och tvättade/skrubbade/vaxat den (vilket tog princip hela dagen) sen gick genom motornm kollade oljor mm, den startade direkt och gick som en klocka! Vädret drog dock ihop sig (såg de ut som) så planerna att göra båtpremiär ikväll lade jag ner, speciellt wakeboard premiären sköt jag upp tills imorgon, dels för man var inte helt hundra så lika bra chilla en dag till!

Jag igår
IMG_9363_e

Men de sprack upp och blev grym kväll så skulle nog ha kastat i båten i sjön ändå! men Scheree eller Sola som hon heter nu kom hem ikväll, och ska vara på besök hos oss tills på söndag.. så nu är det fullt hus igen! suck!!

Iaf nu är jag super taggad för wakeboard premiären imorgon!!! skit i samma om förkylningen återkommer jag SKA fan åka en sväng imorgon hehe Vi har med oss kameror GoPros mm så ska försöka ta lite schyssta bilder under morgondagen iaf… Ser även ut som vädret håller sig även imorgon kväll så troligen kör vi en kvällsåkning med, kallt och regnigt resten av helgen så gäller passa på liksom!

Köpt en ny vattenpump för ballastsäckarna i båten så får se vad den går för imorrn!
IMG_9285_e

Tidig morgon såg inte lovande ut med låg dimma osv..
IMG_9361_e

IMG_9362_e

IMG_9357_e

Tajt som fan.. men de gick!
IMG_9358_e

IMG_9359_e

IMG_9324_e

Var även med Tiger och Elvis på hundutställning uppe i Ås idag.. de gjorde riktigt bra ifrån sig så klart de skulle få åka nercabbat hem!
IMG_9332_e

Jag och Greta mysar i solen efter slitit hårt med båten hela dagen…
IMG_9365_e

taggad för imorgon!!
IMG_9366_e

Liten flashback video från 2011..

Godnatt!

Kommentera