© 2012 Philip Justin-Bieber-All-Around-The-World-NBC-Special

Justin Bieber: Around The World NBC Special

Det sprack upp till rätt bra väder mitt på dagen MEN vinden avtog inte och det blåser fortfarande tyvärr… ananrs hade det varit perfekt wake väder men men siktar på imorgon istället!

Blev heller inget gym, beslutade att ta total vilodag idag, har en jävla träningsverk i ben och röv just nu! helt galet sitter jag stilla en stund har man fan svårt att gå osv så ta vilodag känns som rätt beslut just nu haha

Så har inte gjort så mycket idag faktiskt, legat i solstolen och gottat mig, låg man i lä så brände det på rätt bra! ”lekt” av mig lite i simulatorn i jämna mellanrum, och igår kväll såg jag NBC’s Tv dokumentär ”Justin Bieber: Around The World” där de följde han på sin världs turné, där man fick se en helt ny inblick hur hans vardag mer eller mindre ser ut och hur mycket han arbetar, inte bara glassar och divar runt precis. Kan rekommendera er att se den, den är i två delar var på drygt 45min långa, bland annat när han var i Norge härom veckorna, så den är högst aktuell och hittills var fansen galnast i Norge berättar de i del1 helt sjukt alltså!

Han verkar långt ifrån diva faktiskt, förstår inte hur han orkar med allt liksom hehe

Del 1:

Del 2:

Nu ska jag ta mig en dusch och försöka lägga mig i tid, gick åt skogen att somna igår… 03-04 tiden hehe

Kommentera