© 2012 Philip IMG_1395-1_e

jävla SMHI!

Hela veckan fram till igår kväll så sa dom det skulle bli strålande sommarväder här idag, dvs sol och övr +20°C men så igår ikväll så ändrade dom sig totalt! Till regn och +12°C men då för skapa falska förhoppningar så kunde det bli fint på lördag istället men nu på morgonen är de också bara fel… så ev på söndag kan det bli hyfsat men känner igen ett mönster här… imorgon skjuter de väl på finvädret ytterligare någon dag framåt, så svårt är det inte att förutspå väder! Alltså 24 timmar innan bör man kunna säga vad de ska bli annars är det skamligt faktiskt.

Så där rök min heldag ute på sjön med trevligheter, låt hoppas semestern bjuder på bättre prognoser hehe
Jag som hade schyssta jobbarkompisar som kunde på väldigt kort varsel byta pass så jag kunde vara ledig idag men känns lite bortkastat just nu men men vad gör man…

Har lite träningsverk idag men vad gör de, blir ett besök på gymmet idag istället. Henke från jobbet är påväg upp hit, ska visa runt han lite hade jag tänkt, synd man inte kan visa stans bästa sida!

Får se vad man kan hitta på istället men de löser sig!

Hitta en liten cool video från Breitling som visar vad Reno Air Race är för något hehe

Sen en annan dokumentär ”Fridens Hav” hur incidentberedskapen jobbar mm iaf 1979 men mycket är sig likt även idag, får ni en inblick hur vi skyddar Sverige!

Kommentera