© 2012 Philip IMG_7127_e

Winter Wonderland x2

Ja vad blev det, 2 dagar fritt från snöande.. men idag var det dags än en gång hehe när ska de sluta egentligen? har vi inte nog i Östersund nu för denna vinter? Ja det är ju tur man inte är hemma jämt och ständigt… få se lite grönt gräs av och till 😉

Igår var det väldigt kallt ute, var ner och doppade på -17°C men riktigt vackert var det så passade på ut och fota lite.. de lilla jag pallade med i alla fall, idag var det inte så dåligt heller men mer moln dock, men nu snöar det för fullt!

Annars blev det mycket soffmys igår, filmer i omgångar, började med att se 2012.. var grymt länge sen jag såg den!

Imponerande att Apple TV hittade all info ang Take One SHM dokumentären!

Efter 2012 fick man trevligt sällskap, Jonas och Fredde kom över och vill hänga och se film mot kvällen, men kort där efter svängde även Frida och Nils förbi, mycket trevligt måste jag säga!
Filmen vi såg var Real Steel, hade aldrig sett den förut.. men kan säga att den var riktigt fet!! Tung bra action som en sådan film ska ha!

Så vi käkade godis,chips och kola riktigt mysigt och trevligt hade vi och det var grymt länge sen jag träffade dom sist, Jonas var före jul visserligen men annars är de i somras något, sjukt länge sen!

Sen när de åkte var jag fortfarande för pigg för sova så blev en film till hehe… har haft Rio på datorn länge men inte sett den, så satt igång den och rätt rolig och lättsam film. Sen dog jag bokstavligt talat när ja lade mig i sängen!

Smilla trött och uttråkad!

En annan film som jag måste se när den kommer är Contraband, verkar fett bra!

Skippade flygteorin ikväll… ska hämta upp Oscar snart och ikväll blir det biomys och New Years Eve, äntligen får vi se den!

Peace out!

Kommentera