© 2012 Philip IMG_7170_e

white dress with happy ending…

Har inte mått så bra på sistone därav lite sega uppdateringar, ska snart krypa ner under täcket och se en film. Och igår hände en jätte tråkig sak.. en helikopter kraschade i nord norge, helikoptern och piloten hörde hemma hos Jämtlands Flyg, så tycker vi lägger en och annan tanke åt de anhöriga!

I alla fall vi såg ju New Years Eve häromdagen och vi hade varit taggade på filmen ett tag men ska vi vara ärliga så var den inte något vidare faktiskt! Visst de var bra men inte alls som man hade trott. Men blir väl lätt så när det är så många bra skådiar med i en film. Så vill man ha en bra film att skratta åt så kanske Stig Helmer eller någon annan är att föredag faktiskt.

Ni som inte hänger med i svängarna så är Hank Moody och Californication tillbaka!! Och första avsnittet var sjukt bra! låt hoppas detta blir en fet säsong!

En längre för er som inte sett serien förut

Revenge är även tillbaka efter jul/nyårs uppehållet och som jag sagt tidigare så blir de bara mer och mer spännande ju längre in i serien man kommer och de senaste avsnittet gör saken inte sämre! sjukt mycket som händer där nu och kan knappt vänta till nästa veckas avsnitt :)
Se bara dessa från de två senaste avsnitten!!!

Och nästa vecka är det dags för Gossip Girl igen!! Hur grymt är inte det? dör Chuck? vad hände egentligen på slutet av förra avsnittet? Se liten teaser inför nästa avsnitt så blir du bara mer taggad inför måndag!

Köpt ny stekpanna och hårtork, nu råkade de dock vara nån ”Desperate Housewives” edition.. men vad gör det den är bra och kostade bara 149kr på Lidl så skynda fynda tjejer!! haha

Och behöver jag ens säga att det är tok mycket snö i Östersund?

Smilla älskar verkligen sin nalle!

Men efter lite mys… ni som varit hemma hos mig vet hur hon myser med sina nallar… rätt roligt hur hon håller på! Men i alla fall så blev hon så trött och somnade… lät nallen ligga kvar ovanpå sig 😉

Låg och kollade på lite gamla bilder från i somras och gud så mysigt man hade det! Vill bara ha sommar igen när man ser dessa bilder!

En av många underbara varma sommarkvällar!! Här Joinar Frida upp med hennes båt och lite Tages fika givetvis hehe

Ne nu kryper man ner som sagt, ska fixa lite dipp till chipsen först, glöm inte följa mig på Istagram också!
Over and Out from Mr weak…

Dela/Spara

Kommentera

Connect with Facebook

Rss Feed Tweeter button Facebook button Instagram button