© 2011 Philip IMG_2895_e

Valborg

Lite spontant så drog vi ihop ett gäng på grillning hemma hos mig, och som alla vet blir sådana spontana saker sjukt lyckade! Vi hade det riktigt trevligt, jag grillmästaren/köksmästaren styrde som aldrig förr 😉

Markus och Chrille kom förbi och förgyllde kvällen som de alltid gör! men framför allt fick alla veta vad supar spelet jägersro är för något hehe. Sen drog vi in till krogen där vi faktiskt körde två avdelningar av jägersro, alla på krogen kolla på oss men sket vi bokstavligt talat i :)

Men så fort vi kom in på krogen så blev jag riktigt dålig, fick ont i hela kroppen och kände hur febern bara kom, men ja lovade att stå ut, och givetvis höll ja ut till stängning (konstigt nog) kunde inte gå hem tidigare nu när Frida och Nils följde med ut precis.. jag tyckte jag släppte lös rätt bra med tanke på hur jag mådde, i normala fall skulle jag ha legat nerstoppad i sängen, men när jag kom hem ja då slog frossan till! kände mig hyfsad bra igår men sen mot kvällen kom frossan och febern igen så fick tyvärr skippa bion med boysen (de kommer fler ggr)

Inatt var den värsta natten någonsin, frossa varierat med hög feber… vakna mellan åt och bara yrar men men idag var jag bättre men har bara legat i soffan och tagit det lugnt, ikväll blev det en snabb sväng till stugan för se hur vattnet stigit jämfört mot bryggan, då vi måste ev fixa en sak, men tyvärr så har vattnet stigit så pass mycket att det är inget att göra åt för denna sommar.

Nu kom febern och frossan igen!!! får se hur detta slutar… MEN morgondagen är i alla fall räddad, nya gossip!!!

Kommentera