© 2012 Philip IMG_7221_e

Uppe med tuppen igen…

Jag lyckades faktiskt somna tidigare än dagen innan, men blev rätt sent (kl 01.00) men det var ju väntat med tanke på ja somna i soffan igår kväll.. Ställde kl på 07.00 bara för försöka komma upp i normal tid men kände på mig att ja skulle vara svin trött men icke! vaknat av och till under hela natten och var mer eller mindre pigg, så kl 06.30 när ja vakna rätt pigg så visste jag att om ja skulle somna om nu så skulle jag aldrig ta mig upp en halvtimme senare hehe… men det gjorde jag och låg och kollade i vanlig ordning på vakna med the voice tillsammans med Smilla som i vanlig ordning kommer till mig varje morgon och hoppar upp i sängen och ska mysa!

Sen blev det gofika och var rätt seg i kroppen men chansade ändå och drog iväg och tränade. Dock ett lättare pass fast ja höll på lite längre så ja inte behövde pressa så hårt, men trots de blev man helt slut, men jag är mycket nöjd med resultatet ändå det är ju trots 3 månades uppehåll!

Smilla gick snabb och sov i sin korg när ja tränade men när ja kom tillbaka så var hon super trött och ville inte bli störd när hon hade rullat ihop sig så bra i krogen!

Hittade lit Bilder från i våras när ja var ute på jogging efter sjön, längtar som fan efter våren nu!

Andra vårkänslor är flyget..

Längtar till sommaren så man kan börja flyga igen!

Imorgon kommer Lilljan (norska släktingen) och hälsar på.. vilket ska bli kul då det var riktigt länge sen! Vi ska även försöka hinna med åka kolla på Frida tävlar slalom! Mot kvällen lutar det åt lite fest med Lilljan, mackan och Chrille mm så det ska bli kul väldigt länge sen alla var samlade faktiskt! Så lördagen bjuder på mycket godis.. inte lätt hinna med allt men vi ger det ett försök!

Dela/Spara

Kommentera

Connect with Facebook

Rss Feed Tweeter button Facebook button Instagram button