© 2011 Philip nzp5_800

Tränings vecka

Ja träningsveckan går riktigt bra faktiskt, har hittills varit på gymmet varje dag och igår blev det oxå faktiskt en liten löptur ute i regnet eller ska man säga stormen? Vakna med lite träningsverk igår efter jag och Oscar körde ben dagen innan, men var inte så farligt men när jag kom på gymmet igår så kändes det hehe men pga min axel så vågar jag inte än köra fullt ut för överkropp så körde lika hårt benpass igår igen men mer bål och testade lite för överkropp men men kände direkt det var inte läge så gav upp rätt fort så man inte skulle förvärra något ytterligare en gång. Var där 1,5-2tim så hann med rätt många övningar ändå.

Idag däremot känner man av endel hehe men de är det som är skönt, att känna träningen tar liksom, sen ännu skönare att träna på självaste träningsverken! Dock får jag se om de blir något gym idag då de känns inte läge köra ben en tredje dag, så kanske blir en löptur senare mot kvällen men man har ju kommit in i skön träningsfas igen så man vill helst köra fullt ut men vi får se!

Måste i alla fall på stan en sväng sen kontrollera bilen lite, något jävla strul med servostyrningen fast det är ny servomotor osv. Sen lite små fix ja måste få ordning på innan ja lämnar staden, kommer inte vara hemma på länge sen så gäller passa på.

Flög som sagt lite i simmen igår vilket alltid är kul! Och på lördag sägs de bli fin väder så hoppas på wake då men jag ska även ut till flygklubben som har en prova-på-dag för de som vill börja flyga/utbilda sig så ska vara där en sväng tänkte jag. Blir nog kul, kommer som sagt börja min utbildning igen och till en början göra klart mitt provat cert nu under hösten är tanken 😉

Kommentera