© 2012 Philip IMG_7183_e

The End of the Affair

Okej jag var varit lite sjuk av och till i helgen så det har givetvis blivit mycket film tittande och slappat så gott jag kunnat trots en massa arbete, fick rycka in på övertid mm och sådant tackar man aldrig nej till direkt! Men efter helgen var jag helt slut dels för förkylningen eller vad det nu är man har haft sen 3 månader tillbaka hehe så tro det eller ej, somnade ifrån datorn och tvn med massa filmer, vaknade upp kl 05.00 med att jag hade ena handen i chips påsen med en näve knuten med massa chips.. hur sjukt är inte det då?? tydligen var man riktigt trött hehe så förflyttade mig direkt till sängen och slocknade och sen sov till kl 19.00 så hela dagen alltså!! Men jag behövde nog all den sömn 😉

I alla fall har jag sett senaste Californication och de är en dröm!! och sett bland annat filmen Drive vilket jag hade sett fram mot verkar rätt fet eller hur?

Kan säga att filmen suger som bara den!!! trailern verkar den grym men tyvärr inte, seg som fan in till mitten eller mot slutet då börjar de hända action men då blir det rena Saw filmen.. massa blod hit och dit. Sjukt kass i alla fall så inte värt lägga tid att se den!


Har äntligen sett Defy den efterlängtade wakeboard filmen!!! efter 3års väntande och visst var de värt det, helt klart köp och se den alla!!
www.defythemovie.com

Och behöver jag ens säga än en gång att serien Revenge bara går till klarhet till klarhet?!! super serie som bara blir mer och mer spännande.. bör ni börja se faktiskt!

Däremot Gossip Girl!! är igång igen och givetvis som ja sagt så dog inte Chuck MEN vad håller de på med i serien egentligen? nu är de ute på väldigt hal is vill jag lova… om de inte ändrar handlingen och spinner vidare på de sista som visades innan jul så tror ja serien faktiskt kommer dö ut… att igen spinna vidare på den där Charlie är ju korkat gjort samt allt detta mellan Chuck och Blair?? whats the point liksom.. kan de inte få vara ihop alls i serien? men att de försöker få ihop Dan och Serena igen är inte helt fel, så visst finns de vissa delar som kan rädda handlingen.. hoppas de inte floppar bara!

Gjorde lite äggröra med bacon en dag som väldigt sen middag/kvällsfika och de är en maträtt som alltid funkar liksom!

Mat gör sig aldrig så på bild tyvärr men det var super gott!

Gått runt med mina ”kina-spa-tofflor” på jobbet… folk måste tro man är helt dum i huvudet hehe

Lite schyssta bilder ja hunnit ta under helgen med

Denna är dock från i somras över Östersund en tidig morgon under en tidig flyglektion

Känner mig riktigt bra nu och super taggad för komma igång med träningen igen så hoppas de inte hinner vända tills jag kommer hem hehe. Imorgon har jag utbildning sen tar jag helg och åker hem, får besök till helgen och den bjuder på mycket skoj så det ser man fram mot!

Dela/Spara

Kommentera

Connect with Facebook

Rss Feed Tweeter button Facebook button Instagram button