© 2011 Philip IMG_6750_e

styr släden hemåt

Godmorgon! Idag är det dan före doppar dagen… många stressar som idioter och andra chillar och myser in julen med rätt stämning!

Inom kort så tar jag släden och styr mig hemåt men smhi varnar för extrem svår halka och ser man kartan så kommer jag att ligga köra i det röda området dvs det värsta.. hmmm… känns ju bra hehe

Tror jag är i rät julstämning men har inte varit det ett dugg och senaste åren inte alls tråkigt nog… men har försökt hypa upp julen lite senaste två dagarna med lite julmusik i alla fall den lilla jag har på datorn OC och Justin Biebers nya julplatta under the mistletoe och det är Justins som får varm i bilen hem då det är de enda jag har.. tror det i alla fall!

Men ska inte ljuga, finns några låtar på hans platta som är rätt softa! Här har ni en bland annat:

Hitta denna sköna bild tidigare i natt:

Nu imorse till frullen såg jag SVTs dokumentär om Steve Jobs, då ja missa den i veckan när de visade den på tv (tur de finns svtplay) väldigt intressant och kan rekommendera er att se den för få liten djupare inblick vad Steve har tillfört till världen! Man blev faktiskt lite rörd….
http://svtplay.se/v/2650260/dokumentarfilm/hur_steve_jobs_forandrade_varlden?cb,a1364145,1,f,-1/pb,a1364142,1,f,-1/pl,v,,2655900/sb,p115254,1,f,-1

Har lite att stå i när jag kommer hem, men i år ska vi fira jul hemma hos oss… misstänker att jag och Oscar kommer sitta lira lite cod HAHA!

Ur spår säger en snabb liten BMW 😉

Kommentera