© 2010 Philip 20okt_1

Snö!?

På väg hem tidigare idag så möttes jag av en shock eller inte direkt då man hört om diverse snöfalls varningar på tv hit och dit.. att man på jobbet ritat hela veckans prognoskartor så borde man vara medveten om all snö!

Jag hann bara 5mil från jobbet imorse innan de började snöa! men det var inte först mitt mellan Östersund och Sundsvall som det låg minst 1dm snö efter vägarna.. och vägbanan var täckt av is, riktigt halt var det i vissa partier!

Efter kurvan på sista bilden så blev vägbanan heltäck av is och därmed fick man sänka farten något och hålla i ratten med båda händerna! Jag har ju en icke fungerande styrservo dessutom….

När jag kom hem så lade jag om till vinterdäck på mormors nya bil, sen blev det lite träning trots att jag lyckades somna i soffan 30min innan jag skulle möta upp Nina på gymmet! Jag hade trots allt jobbat natt och sen kört bil hem.. trodde aldrig ja skulle orka träna men när man väl sätter igång så blir man pigg! men nu däremot är ja lååångt ifrån pigg så nu får det bli bums i sängen för imorgon blir det gymmet igen!

Kommentera