© 2011 Philip S1110021_e

Skönt häng i stugan

Oturen slog till idag, först bara på 10min medan ja var inne på besiktningen så slog det om från helt moln fritt till typ mulet på en gång och nästan inslag av regn!! fan vad arg ja blir på dessa meteorologer (svt och tv4) som de senaste dagarna sagt de ska vara strålande här men de har alltid blivit regn, så fel kan man ju ha?!

I alla fall skulle provstarta båten, batteri på laddning i flera dagar mm men hände inget, tog de andra vi hade (ena skulle vara trasigt men hade laddat båda för säkerheten skull) men inget av dom tände den till på, så jag och pappa drog in till stan snabbt som attan och köpte ett nytt (fick köpa nytt förra sommaren med) men tro de eller ej så startade den inte nu heller, satt de nya på laddning så åkte vi ut till stugan i bil då Frida och Nils skulle komma dit med Fridas båt, vilket var tur det! För när ja sen kom hem ikväll så var de nya full laddat men de funkade inte så konstaterade då att det måste vara något glappt så startmotorn inte går så jag och pappa ska kolla på det tidigt imorgon och ska försöka lösa felet så man kan åka lite :)

I alla fall vi hade skönt häng ute på bryggan i stugan idag(Jag, Frida, Nils, Tobbe, Fredde och Jonas) Frida hade med sig lite fika från tages, vilket uppskattades mycket! Vi chillade i solen innan någon tog tag i wakeboard saken, grejen var… det är inte så jätte varmt i vattnet trots våtdräckt hehe.. under tiden kom Fridas bror Carl förbi, och eftersom det var sydlig vind så var det lugnast på sjön ute vid stugan (tror dock de hade varit helt blankt inne på bynäset viken) han hade köpt ny bräda som han testade, mycket nöjd var han. Carl visade lite trix innan han åkte, kul!

Sen var det dags för oss, så jag var först ut och Frida körde båten, gick si så där, när hennes telefon ringde så släppte hon ”typ” allt, ja kämpade med att hålla mig ovan ytan då hon ”råka” sänka gasen lite hahah ne men det var skit kul att få känna på bräda lite igen, tummen upp Frida!

Fridas tur då var alla ombord på båten för bevittna, jag filmade dessutom, kommer en skön edit om ett par dagar 😉
Imponerad av henne, klara första försöket och tog några riktiga skär, till och med försökte sig på hoppa lite!

Tyvärr så var det bara jag och Frida som åkte, så när vi var trötta så gick vi upp till altanen vid stugan och tog en fika. Sen var det typ middags dags, Frida och Nils tog båten hem och vi andra åkte hem. För sen mot kvällen lira lite tennis ute på lövsta, varmt men kul!

Skyller på min löptur och wakeboard åkningen idag som gjorde att mitt ena knä var lite överansträngt då de gjorde faktiskt lite ont vid hastiga rörelser men men får vila nu i natt!

Super trött och behöver sömn, men här är lite bilder från dagen:

Kommentera