© 2011 Philip niklas0

Överallt och ingenstans…

Lördag, dagen vi hade väntat på hade kommit! Jag och Niklas hade spikat denna dag sen ett tag tillbaka, körde skönt krök hemma hos Niklas. Mycket trevligt då jag aldrig sett hans fräscha lägenhet förut!

Började med natcho tallrik hemma innan

Lite bilder från Niklas penthouse!

Vi hade riktigt trevligt, surrade en massa osv…

Haha roligt när denna kommer upp i spelet!

Vi drog sen vidare in mot Solo där trevligheterna fortsatte, hann bara in så vinkade Shvan oss till bordet. Där satt vi och snackade en massa, allt från flygutbildning till drinkar… Solo har lätt stans bästa drinkar, stället ni ska gå till om ni vill uppleva något utöver det vanliga!

Efter ett tag tyckte Niklas och jag det var dags att röra sig ner mot Olearys. Lämnar alla detaljer men vi hade sjukt kul hela kvällen!! En av de roligaste kvällarna på olearys faktiskt, det spårade till de positiva hehe…

Kan inte påstå att jag var direkt pigg igår men inte heller död som man skulle kunna tro, alla som var med i lördags var nog mer eller mindre slitna igår för det blev ju en hel del shots vill jag minnas hehe…

Nu är det måndag igen och ny vecka, tillbaka i träningen, denna vecka kommer man börja springa lite lätt men varvat med gymmet. Veckan är kort då det är skärtorsdag och påsken! och framförallt Jon Olsson Invitational som kommer bli awesome! ska bli kul att träffa partyglada Russ, Elias, PK, Bene mlf var ett tag sen nu.

2 Kommentarer to “Överallt och ingenstans…”

  1. Sara skriver:

    hej philip! Jag läser din blogg varje dag och tycker den är så himla bra! Du har helt rätt med drinkarna på solo! De är supergoa! Vi kanske syns ute någon kväll på påsklovet, jag ska också till Åre. Puss!

Kommentera