© 2011 Philip spring2

Nyttig måndag

Började med köra bort lite skräp upp till ”rondellen” sen blev de snabb fika hos mormor innan man begav sig mot gymmet senare i eftermiddag. I fredags var det typ tomt på gymmet men idag var det fullt! alla maskiner/cyklar var upptagna! Tänkte köra överkropp men det fick bli ben och bål som avslutning, var rätt seg på gymmet då de blev mycket väntan, vilket jag inte gillar, utan man ska köra sina övningar med minimal vila.


(tog en sväng förbi flygklubben innan gymmet, Ja37 Viggen i alla ära! står där i solen och bara vill få luft under vingarna igen)

Efter gymmet var det middag hos mormor, i väntan på det skulle bli klart så satt vi ute och chillade i solen, Smilla fick en korg full med leksaker av mormor, hon tog först en leksak och lekte lite med den sen gick hon hämtade en ny i korgen, hon gjorde så tills hon hade ”test” lekt med alla leksakerna!

Kickan fick nöja sig med en leopard boll som var för stor och hård att ha i munnen, men hon såg inte så road ut!

Efter middagen när jag kom hem blev ja grymt sugen på dra ut och springa för första gången denna säsong, i alla fall här i Sverige, jag och Oscar tjuvstartade lite i Österrike, men tyvärr är det lite blött och grisigt i skogen just nu så fick lov att springa på asfalt och det gillar jag inte egentligen! Sprang in mot stan efter sjön, riktigt fint löpväder det var ikväll.

Sen kom Jonas och hämtade upp mig vid Jamtli bryggan, blev litet häng hos mig med Black Ops i story mode, avslutade med gott kvällsfika!

Nu är jag rätt trött och ska försöka sova lite, lär säkert ha lite träningsverk i bena imorgon hehe…

En Kommentar to “Nyttig måndag”

  1. tommy skriver:

    Du har fina hundar du philip! Kul det där med träningen! Så jävla skönt att träna ju!

Kommentera