© 2011 Philip IMG_4417_e

Lyx brunch, BBQ!

Försökte hålla mig vaken så länge de gick igår för få bra vändning på dygnet tills idag men om jag lyckades vet jag inte då ja slockna som en sten strax före 03.00 i alla fall och gick upp 11.30 idag!

Skippade frullen och slog till på lyx brunch istället, närmare bestämt grilla fläskfilé ute i solvärmen!
Grillat är alltid gott och förstår inte varför man inte grillar på vintern egentligen? ja förutom de kan vara lite kallt att stå därute och grilla men annars grillningen i sig funkar minst lika bra, och kött mm blir såå mycket godare när man grillar det!

Snabb packning, eller rättare sagt slängde bara ner massa som jag trodde jag skulle behöva (som alltid) så väskan blev as tung… men blir ju bort ett tag som sagt. Kom iväg rätt sent ändå, 14.30 lämnade jag stan men kom fram strax före 20.00 så de var godkänt ändå, men det var sjukt mycket trafik! de gjorde att man inte direkt blev mindre stressad hehe söndagar ska man inte vara ute på vägarna då är alla pendlare ute!

Eftersom det blev krafig brunch hemma innan ja åkte så blev det ”lättare” middag när jag kom fram i from av två max cheeseburgare 😉

Nu blir det film för fördriva denna natt, Fast Five närmare bestämt, sjukt bra film! Såg den på bio i somras senast.

Men visst är Östersund ändå finast? Två bilder från i lördags kväll

Kommentera