© 2013 Philip IMG_7327_e

lång dag…

Somna rätt tidigt igår och vakna kl 04.10 och var relativt pigg men tänkte nu fan går de åt fel håll så tvinga mig somna om igen, vakna av panik när klockan ringde 06.30.. dvs blev ingen morgon träning innan jobbet, lika bra var det då de var fullt upp på jobbet hela dagen, först massa strul på förmiddagen sen på eftermiddagen drog jag och träna 50min intensivt pass, blev överkropp och bål idag… grymt nöjd med passet!

Dagens lunch innan träningen denna gång:
IMG_7328_e

IMG_7330_e

IMG_7335_e

IMG_7336_X2

IMG_7333_e

IMG_7334_e

Sen tillbaka på jobbet så blev det massa extra jobb av kodning mm, men blev klar och fick till det precis som jag ville, så är lite nöjd faktiskt! men fick jobba över lite men men… jobbar inte först imorrn natt och är så trött nu så kommer aldrig orka hålla mig vaken till 03-04 tiden inatt så kommer lägga mig sova i vanlig tid och när jag vaknar.. kansk 05-06 så är de bara gå upp käka bra frulle och sen dra köra ett pass på gymmet, för att käka frulle nr2 och dusch för sen lägga sig och sova ett par timmar så är man redo för nattpasset! Nu är detta bara idé/planeringar… men ska försöka hålla det till fullo!

Mellanmål på jobbet… smile!
IMG_7329_e

Aftergym middag! Padthai med risnudlar/ägg/kyckling/jordnötter mm… super gott!!
IMG_7327_e

Flyger hem fredag morgon för lite längre ledighet igen! fett najs hehe… och till helgen är det dags för årets upplaga av JOI, här är en liten teaser ifrån förra årets JOI enjoy!

Natti natti…

Kommentera