© 2012 Philip IMG_7269_e

Gått och blivit sambo…

Ja då var man hemma i kära Jämtland igen och här kan man inte klaga på lite snö.. tvärtom! Tror det är Östersund och Alaska som fått mest snö i hela världen faktiskt, vi har mer än Åre, Colorado osv… men skamligt att de inte ”kan” snöröja här i stan.

Var inga problem att göra hem igår, var mer från Sundsvall det börja snöa men inget man märkte på vägen eller att det var halt först 10 sista milen dvs flygrakan… ljuger inte om det dumpa ner såå mycket snö att det var minst 4dm nysnö på vägen, inte det lättaste att se vart vägen gick eller hålla bilen i färdriktningen, för trots ja har helt nya super bra dubbdäck så funkar det inte så bra när det är mycket snö. Lätt förklarat så kändes det som att ha ständigt vattenplaning men utan motstånd så att säga. Lite läskig ibland de blev mindre snö på själva vägen efter ett tag och man kunde brassa på igen!

Väl hemma var jag super trött, då ja var super pigg en timma innan klockan skulle ringa igår dvs 0530 tiden så ja gick upp packa ordning väskan och bilen sen hann jag med ett Ica Maxi besök INNAN jobbet de ni!! men sjukt nog så somna ja inte först vid kl 02, vakna vid 03 tiden och trodde det var morgon.. tvinga mig somna om till 07.00 då gick de inte mer.. super dunder pigg så satt igång TVn och kollade på Vakna med the voice sen blev det nyttig frulle

Äggröra och mjölk!

Hann städa och tvätta kläder, promenad med Smilla, skotta gården mm så när klockan var 11.00 så hade jag gjort fan allt förutom gymmet som ja tänkte göra debup på efter 3månaders uppehåll!

MEN efter skottningen så blev jag total matt i hela kroppen och fick ont i leder och musklerna och kände att de börja snida mer och mer i halsen… FAN!!! som jag trodde att det skulle bli så fort ja kom hem… så jag fick skippa min gym debut tyvärr fast jag behöver det mer än någonsin just nu hehe… Men eftersom solen tittade fram lite snabbt så var ja bara tvungen ut och fota lite i det grymma ljuset!

Sen så lade jag och Smilla oss i soffan med en skål popcorn med någon ny film. Eftermiddags mys!

Har en massa nya filmer så den vi tog var Abduction som är en ny film, med Jacob från Twilight ni vet…

Riktigt bra action rulle så den rekommenderar jag alla att se!! Tyvärr så slog de till mitten av filmen, jag somnade och vaknade sen kl 1930 och fick tvinga mig upp… snyggt gjort då jag kommer garanterat inte vara pigg imorgon vid 07 tiden hehe men vi får se, tror kroppen behövde återhämta sig av allt så nu känns det bra, hoppas man kan ta ett lättare pass på gymmet imorgon men känns som ja borde avstå med tanke på hur man mår egentligen.

Fick mail från SAS tidigare ikväll om ett riktigt bra erbjudande.. 20.000p för en ToR resa med SAS till Shanghai om man bokar från och med nu till lördag kl 12.00… jag har ju en massa poäng.. så varför inte slå till på en gratis resa i mars!

Sen bara för inte länge sen så gick man ut med att skidåkaren Sarah Burke somnade in av sina skador från pipe träningen förra veckan, vila i frid Sarah!

Nu ska jag försöka sova så man kommer upp i tid imorgon så man hinner med lite saker nu när man är hemma!
Men riktigt sambo har jag inte gått och blivit utan mer att tv- radiotjänst ringde mig och sa att de skrev in att jag var sambo så slapp jag att de skulle ringa mig i framtiden hehe vad schysst då slapp man dom 😉

Pöss på er!

Dela/Spara

Kommentera

Connect with Facebook

Rss Feed Tweeter button Facebook button Instagram button