© 2013 Philip IMG_9617_e

födelsedagsfirande!

I fredags var och är enda dagen de var ”sommar-väder” här i Östersund på hela förra och denna kommande vecka, skandal!!! Men vi hade jätte mysigt och trevligt i alla fall. Sjön var helt blank och mamma och hundarna skulle få sig en premiär tur i båten, och som vi trodde så älskade dom verkligen åka båt, Greta hade ju fått åka nercabbat i bilen min som hon gillade, Tiger däremot som är en kopia av älskade Kickan älskade också åka båten!! Hon mer eller mindre samma saker som Kickan gjorde så det var kul att se.. igen! Så nu hoppas vi få tillbaka sommaren igen… tyvärr så är min semester slut så drar och jobbar imorgon redan!

Sen mot kvällen skulle de vara liten födelsedags fest för mig och Victor hos Carl.. jag hann inte vara med på deras grillning då jag ville ta vara på tiden på sjön när den för en gång var blank mm.. dock så skulle man varit ute hela kvällen men de kommer fler ggr! Helt underbar dag med andra ord tacka alla inblandade! Efter hundarna åkt lite båt så kunde jag inte hålla mig så fyllde säckarna för åka liten sväng wake… skippade tillochmed våtdräckten och hade mina rosa shorts hahah kallt var de kan ja lova men inte när man åkte så klart! dock så gjorde de så ont efter första hoppet i vänstra knät (typ ledband eller nått) trodde en veckas vila skulle göra susen… så min teori att dom blev överansträngda sen förra veckan stämde nog inte, då jag har ont av bara gå nu så måste fan kolla upp detta då jag vill ju åka mer wake av de som är kvar av denna sommar… som det är nu kan jag åka men inte hoppa… vilket är hela grejen med wakeboard :)

Sen igår var det värsta åskvädret! Tror blixten slog ner närheten av huset då de small till som fan!! men mysigt värre hehe de regnade endel så fick rycka in och ”rädda” grillen och lite dynor..
IMG_9647_e

IMG_9635_e

Tiger ville gå fram till fören men vågade inte riktigt.. Kickan hon sprang som en tok och skulle stå där framme! men de kommer Tiger garanterat göra nästa gång!
IMG_9636_e

Jag och Tiger <3 IMG_9617_e

Greta ville också ha lite koll!
IMG_9638_e

Greta njöt verkligen!
IMG_9637_e

Tiger har koll när man lägger till vid bryggan hos mormor…
IMG_9640_e

IMG_9644_e

Mormors hus från sjön
IMG_9645_e

Elvis gillade även åka båt men var inte lika ”road” som flickorna!
IMG_9639_e1

Men när han fick sitta i mitt knä och kolla ut så blev de genast roligare!
IMG_9641_e

Även Elvis hade koll när jag lade till vid bryggan
IMG_9642_e

åkte hem och hämtade brädan lite snabbt!
IMG_9643_e

IMG_9646_e

Var inte så taggad på hoppa i vattnet utan våtdräckt men var tvungen skulle annars ångra mig med tanke på vädret!
IMG_9634_e

Redo för min födelsedags fest!
IMG_9633_e

Kommentera