© 2011 Philip finalcutprox

Final Cut Pro X

Efter mycket velande är den nya Final Cut Pro X installerad!
När jag började med video redigering så blev jag van iMovie snabbt och gillade de tills crill mfl sa jag måste byta till Final Cut Pro, sagt och gjort men omställningen blev grymt stor i hur man arbetade mm men nu när man är van men långt ifrån proffs. Inom detta område så som bildredigering blir man aldrig fullärd!

I och med den nya versionen av Final Cut Pro så har Apple gjort om de från grunden och där man bland annat fått 64bit stöd och allt allmänt snabbare, de uppskattas men nu har man gått tillbaka till iMovie uppbyggnaden, typiskt men jag tror jag kommer kunna anpassa mig rätt fort fast jag inte rört iMovie på ett år nu. Självklart så behåller jag Final Cut Pro 7 på datorn. Då jag har hört att nya Final Cut Pro X inte har riktigt alla funktioner som tidigare versionen men sen har man en hake, det går inte importera från 7:an till 10:an tyvärr men däremot kan man importera från iMovie hmmm… men hur som helst så ska jag börja pilla i FPCX inom kort, har sett en hel del med videor och de jag sett så gillar jag det strakt!

Nu måste jag sova om jag ska orka upp *host* så där på eftermiddagen hehe har lite att göra nämligen, mer om det sen.. godnatt!

Dela/Spara

Kommentera

Connect with Facebook

Rss Feed Tweeter button Facebook button Instagram button