© 2010 Philip dewtour_team

Update: Dew Tour registration

Äntligen fick vi kanon väder! rena våren här.. +5°C och strålande sol, riktigt gottigt i backen idag!
Typ alla som ska vara med på Dew Tour var i Keystone idag och tränade i de stora hoppen idag, men det är imorgon som den riktiga träningen börjar här i Breck då åkarna har 4timmar på sig att träna i slopestyle banan. Den består av några rails i början där åkaren själv kan välja linje att åka sen därefter följer 4st stora hopp.

En första titt på banan:

See More Skate Videos and BMX Videos at AlliSports.com Embed

Vädret imorgon ser lovande ut typ som idag men sen resten av veckan ser det mörkt ut! verkar komma in skit snöoväder så det kan ställa till det för åkarna och tävlingen. Det roliga är att ena kvalet är på onsdag och andra är på torsdag (de är så många åkare som är med, typ 50 och endast 9st som går vidare) så om vädret skiljer mycket kan det bli intressant!

Tidigare ikväll var det registrering för Dew Tour åkarna, vi kom dit och var as lång kö… vi vägra stå där då de hade registreringen mellan kl 17-20 så vi gick och käkade middag nere i byn sen drygt en timma senare gick vi upp till hotellet igen där registreringen skedde och fick en shock, lika lång kö fortfarande! så vi ställde oss snällt där och fick höra av folk som stått där att de tog flera timmar för dom, så efter 2,5timmar var vi klar!! lite sliten efter en fulldag i backen sen stå i kö i flera timmer, nu ska vi ladda om batterierna för träningen imorgon, ska försöka få ihop en liten film från idag, håll utkik!

Tillsvidare lite bilder från de senaste dagarna då vi sysslat med annat…

Dela/Spara

Kommentera

Connect with Facebook

Rss Feed Tweeter button Facebook button Instagram button